Swelcom AB

Välkommen till Swelcom AB! Vi är ett företag med elektricitet som ett av våra huvudområden. Hos oss finner du elektriker som är mycket kunniga samtidigt som de också har lång erfarenhet av branschen. Det betyder att de vet precis vad som behövs för att kunna ge dig exakt den hjälp du behöver när det rör sig om frågor relaterade till elektricitet. Du som bor eller är verksam i Stockholmsområdet gör därför ett mycket klokt val om du väljer att satsa på oss!

Jourservice

Vi på Swelcom AB erbjuder även jourservice, detta i form av jourelektriker. De kan komma till dig som behöver någon typ av hjälp med din el oavsett veckodag och tid på dygnet. Elfel kan nämligen inträffa oavsett hur tidigt eller sent på dygnet det är, och därför är det viktigt att kunna få hjälp under dess samtliga timmar. Det är alltså precis vad du kan få om du kontaktar oss!

Vi är baserade i Bromma

Vi på Swelcom AB har vårt kontor i Bromma. För oss gör det dock inte någon skillnad om du själv är baserad i Bromma, i närheten av Bromma, eller i någon helt annan del av Stockholmsområdet. Vi erbjuder vår service till dig oavsett vilket!