Så kan vi hjälpa dig

Vi har ett stort tjänsteutbud när det kommer till elektricitet. Några av tjänsterna vi erbjuder inkluderar de nedan.

services_icon1

Jourelektriker

Vi kan bland mycket annat förse dig med jourelektriker. Dessa är utmärkta för dig som drabbas av ett elfel som behöver åtgärdas omedelbart. Framför allt är de guld värda för dig som drabbas av akuta elfel under opassande tider på dygnet, till exempel mitt i natten. Oavsett vilket är vi snabbt på plats och ställer det hela till rätta.

services_icon1

Elektriska installationer

Vi är företaget för dig som behöver hjälp med någon typ av elektrisk installation. Exempel på vilka typer av installationer det kan handla om inkluderar bland mycket annat installation av golvvärme, proppskåp, värmesystem, belysning, och torktumlare. Våra elektriker har allt som krävs för att kunna utföra installationerna på ett korrekt sätt.

services_icon1.png

Felsökningar

Har du drabbats av ett elfel men vet inte vad det är som orsakar det? Då är det bara att höra av dig till oss så kommer vi och gör en felsökning. Med en sådan kan vi ta reda på just var felet ligger någonstans.

services_icon1

Reparationer

Om vi till exempel efter att ha gjort en felsökning upptäcker att det är något med ditt elsystem som är trasigt, då kan vi självklart också reparera det. Vi ser till att din elektricitet inom kort kommer att kunna fungera som vanligt igen.